0

Zustainabox

De Zustainabox is een box waarmee je een mooi begin kunt maken met een eco lifestyle. Soms wil je wel producten vervangen, anders eten of je leefstijl iets aanpassen, maar weet je niet waar je moet beginnen. De Zustainabox kan je daarbij helpen.

Ook ik probeer regelmatig nieuwe producten om mijn footprint te verkleinen en dat vind ik niet altijd even makkelijk. Daarom vind ik de producten uit de Zustainabox heel fijn. Ze helpen je om je leefstijl op een gemakkelijke manier iets aan te passen. Daarbij zijn het ook nog eens producten waar je echt wat aan hebt en die je meteen kunt gebruiken!

Hoe werkt het?

Wanneer je lid wordt krijg je elke twee maanden een box opgestuurd met daarin de beste eco producten gericht op drie categorieen: personal care, social care en domestic care. Het zijn duurzame producten die je meteen voor jouw huidige producten kunt vervangen. Op die manier draag je meteen een stukje bij aan het verkleinen van jouw footprint en start je met een eco lifestyle.

Daanaast ontvang je elke week eco inspiratie en allerlei tips in je mailbox.

Wat zit er in?

Alle producten zijn dus duurzaam, maar ook: vegan, plasticvrij en low impact. Wat je precies krijgt? Dat blijft nog even geheim, zodat het een echte verrassing blijft. Hieronder een greep uit de producten, zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.

Shampoo Bar en Soap Saver van Primal Essence

Het ziet er uit als een zeepje, maar het is echt shampoo! De Shampoo Bar en de ‘saop saver’ zijn van Primal essecence. De soap saver is van bamboe, handgemaakt en dus uniek. De Shampoo bar staat gelijk aan 5(!) flessen shampoo en je kunt er maar liefst 80 keer je haar mee wassen. Hier bespaar je dus een hoop plastic flessen mee. Dat is fijn voor het milieu, maar er zitten ook veel voordelen aan voor jou, je huid en je haar: er wordt geen enkel ingrediënt gebruikt dat een negatief effect heeft op jouw gezondheid en het bevat alleen de puurste oliën (geen palmolie!). De shampoo is 100% vegan. Of de shampoo wel schuimt? Zeker weten!

Hemp Chai Tea van Dutch Harvest

Deze Hennep Thee van Dutch Harvest is 100% biologisch, goed voor jou en goed voor de wereld. Of de thee ook lekker is? JA! Lekker kruidig en het heeft iets zoets. In veel theesoorten is vaak nog maltodextrine toegevoegd, dat is hier gelukkig niet het geval. Dit zijn de ingrediënten: Hennepblad, -bloem en –zaad (60%), citroengras, venkelzaad, kaneel, gember, peterselie, kardemom, roze peper, zoethout.

Overigens bevat deze thee (uiteraard!) geen THC, waardoor je geen psychoactief effect krijgt. De thee van Dutch Harvest is gemaakt van ‘vezel hennep’ . Je kunt dus gerust een kopje Hemp Chai thee nemen!

Natural Dish Brush

Hoe tof is deze afwasborstel? Hij is niet alleen duurzaam, maar ziet er ook nog eens veel stijlvoller uit dan al die plastic afwasborstels. Is de afwasborstel versleten? Dan kun je de borstelkop vervangen.

Bamboe wattenstaafjes

We kennen ze allemaal wel: de bekende wattenstaafjes die gemaakt zijn van plastic. Deze wattenstaafjes werken even goed, maar zijn gemaakt van bamboe en dus 100% afbreekbaar.

De prijs?

Voor €5 per week ontvang je 1 keer in de 2 maanden de Zustainabox en wekelijks tips en eco inspiratie in de mailbox. Opzeggen? Dat kan elke 2 maanden, dus je zit nergens aan vast.

Bestellen? Met de kortingscode TROOD ontvang je 15% korting op jouw eerste Zustainabox!

Heb je de box besteld? Laat het dan even weten of tag Trood in je post op Instagram! Dat vind ik altijd leuk om te zien.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply